CONSTRUCTIES

Niveauverschillen in je tuin kunnen opgevangen en uitgewerkt worden middels keerwand -en trapconstructies. Keerwanden worden aangeboden in verscheidene vormen en materialen, zoals beton, natuursteen of hardhout.  Voor trapcombinaties werken wij steeds met vol massieve trapblokken in natuursteen of beton.  SF tuinproject staat garant voor duurzaamheid en kwaliteit, aan u om jarenlang en gerust te genieten.

KEERWANDEN

sftuinproject constructies
betonconstructies
Hardhout

Door hoogteverschillen te voorzien is het mogelijk om een compleet nieuwe uitstraling voor uw tuin te creëren, waardoor u er nog liever in zult vertoeven. Bent u geïnteresseerd in het gebruik van keerwanden, maar zou u eerst graag nog een beetje meer inspiratie willen opdoen? Klik dan snel op onze inspiratieknop.

ZWEMBADEN

ZWEMVIJVERS

Heerlijk wegdromen met een lekker wijntje in een zonovergoten tuin. Muziek op de achtergrond en het geluid van zachtjes klotsend water. Wie droomt hier niet van?
Misschien is die wens wel eenvoudiger te realiseren dan u denkt.
Bij SF tuinproject zijn wij er voor u. We beluisteren graag uw dromen en overlopen alle opties, groot en klein.

Kies je voor een jacuzzi, een zwembad of zwemspa of toch liever een zwemvijver met natuurlijke plantenfilter? We stellen al ons vakmanschap ter beschikking zodat de zwembadaanleg feilloos kan worden geïntegreerd in het totaalontwerp.
Bewonder het samenspel van beplanting, terras, zwembad en woning…. Kortom; bewonder uw droomtuin die tot leven komt.

ONTSPANNEN

GENIETEN

Kom na een stresserende dag op het werk volledig tot rust. Ken je dat? Je hoofd en lichaam vragen je vriendelijk om even te ontspannen.
Geniet van een verfrissende duik in je eigen zwembad. Je strekt niet alleen je benen, maar beweegt je ganse lichaam. Een mentale reset !
Een eigen zwembad geeft altijd een extra cachet aan je woning en laat je genieten van dat vakantiegevoel, wanneer je maar wilt.

Ontspannen en genieten
Gazon sftuinproject

Kies je voor een klassieke tuin of eerder een moderne tuin? Misschien een Japanse of een mediterrane tuin? Beplanting in de tuin mag uiteraard niet ontbreken. Onze tuinarchitect bekijkt samen met u alle mogelijkheden en creëert een compleet beplantingsplan. Laat uw tuin optimaal tot zijn recht komen en verwonder u over het feit dat uw tuin ieder seizoen weer anders is!

GAZON EN BEPLANTING

Een mooi gazon vormt het ganse jaar door een groene blikvanger. Het is een plek om te ravotten, te luieren, te zonnen….
Bij SF tuinproject kan u terecht voor de aanleg of heraanleg van uw gazon. Wij werken op basis van inzaaien of via de aanleg van graszoden.
Ons gespecialiseerd materieel kan ingezet worden in kleinere tuinen, tuinen met beperkte doorgang of in tuinen met niveauverschillen.
TIP - Heb je liever direct resultaat? Kies dan voor graszoden. Onkruidvrij en snel toegankelijk !

beplanting sftuinproject

Afspraak maken

Cookies

Privacybeleid

Voorwaarden & Bepalingen

Contacteer ons

Onze partners