SIERBESTRATING

Sierbestrating is bestrating in jouw tuin of inrit die niet alleen praktisch is, maar ook mooi en decoratief. SF tuinproject bekijkt samen met jou de beste inrichting voor jouw tuin of oprit. Ons vakmanschap staat garant voor een duurzame sierbestrating, waar u jarenlang van zult kunnen genieten.

GARANTIE OP VAKMANSCHAP

Onder sierbestrating verstaan we verhardingen in alle vormen en kleuren. Zowel tuinpaden, inritten als kiezel verhardingen, al dan niet waterdoorlatend. Deze kunnen worden vervaardigd uit verschillende materialen als betonklinkers, kleiklinkers, kasseien en kiezel. In samenspraak met u bepalen we kwalitatieve en duurzame producten voor elke specifieke toepassing.

Sftuinproject-sierbestrating

Een gezellig terras aanleggen? Kies je voor hout of steen? We vergelijken de eigenschappen van beide materialen, de duurzaamheid, het onderhoud…. Vergeet ook zeker je tuinafsluiting niet…. Naast veiligheid en privacy zorgt een juist gekozen afsluiting voor dàt extra creatieve cachet dat jouw tuin écht doet stralen.
Laat je verrassen door onze creatieve ideeën en puur vakmanschap.

AFSLUITINGEN

Om je huis en tuin veilig af te sluiten is het niet meteen nodig om enorme, massieve constructies neer te poten die overweldigend overkomen. Integendeel, het is perfect mogelijk om een veilige omgeving te creëren die tegelijk privacy verschaft, terwijl je afsluiting heel discreet en elegant oogt en de uitstraling van je huis vergroot. Bij elke mooie aangelegde tuin hoort ook een aangepaste afsluiting. Deze kan bestaan uit een draadafsluiting, houten afsluiting of een betonnen sierafsluiting. Fabrikanten van afsluitingen spelen hier op in en bieden een ruim assortiment aan materialen aan. Wij helpen u dan ook graag om een juiste oplossing te vinden. Tevens adviseren wij u omtrent de wetgeving inzake afscheiding van percelen.

Terrassen

TERRASSEN

Beschouw een terras gerust als de leefkamer van uw tuin. SF tuinproject realiseert jouw ideen, jouw wensen. Een terras kan in verschillende materialen uitgevoerd worden, gaande van natuursteen of keramische tegels over betontegels tot hardhout. We gaan samen met u in overleg zodat we voor u een vakkundige oplossing kunnen bieden voor uw terras creatie.

Afspraak maken

Cookies

Privacybeleid

Voorwaarden & Bepalingen

Contacteer ons

Onze partners