Volledig op maat

Op zoek naar de tuin van jouw dromen? We nemen je graag mee op weg. We luisteren naar je persoonlijke voorkeuren en houden rekening met praktische zaken zoals de ligging van de tuin, de bodemsamenstelling, zon en schaduwpartijen, zichtlijnen en het beoogde gebruik..

Een grote of een kleine tuin, een zwembad in je tuin, een poolhouse? Aan de basis ligt altijd een goed doordacht ontwerp op maat. Door intelligent om  te gaan met beschikbare ruimtes creëren we zo de tuin die bij jou past !

DE VOORBEREIDING

Ter voorbereiding kan u zichzelf best even afvragen wat u met uw tuin wilt bereiken. Een tuin ontwerpen wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Wilt u een landelijke tuin met een vijver? Of houdt u eerder van strakke tuinen en wilt u uw voortuin al in een nieuw kleedje steken na de bouw van uw huis?
Gaat uw voorkeur naar een onderhoudsvriendelijke tuin of mag er best wat onderhoud aan zijn? Hoe meer informatie u ons kan geven, hoe gerichter we jouw tuin zullen uittekenen en inrichten.

Totaalprojecten voorbereiding

01

Kom op de koffie met al je plannen, fotomateriaal en zotste ideeën. Dat laatste mag je trouwens letterlijk nemen. Van paarsgekleurde borders tot vuurrode grassen, samen kleuren we jouw ideale tuin in. We kijken en luisteren en zetten samen de eerste stap naar jouw droomproject.

02

We komen ter plaatse om alle aspecten van je tuin op te meten en houden daarbij ook rekening met de bodemsamenstelling.  Mee op basis van jouw wensen en ideeën bepalen we vervolgens de meest aangewezen beplanting en tuinstructuren.

03

We verrassen je met een op maat gemaakt voorontwerp dat voldoet aan al je wensen.   Samen evalueren we alle aspecten en waar nodig wordt het ontwerp aangepast en verfijnd.

04

Ben je overtuigd van het ontwerp en zie je jezelf al in jouw droomtuin?  Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag om jouw droomproject te realiseren.  Laat alles aan ons over.  Wij leggen jouw tuin van A tot Z aan in eigen beheer.

ONTWERP MJN TUIN

1 - 2 - 3 - 4 … START

Wij gaan aan de slag om jouw droomproject te realiseren.
Alles gebeurt in eigen beheer en in nauwe samenwerking met jou. Stap voor stap zie je jouw project werkelijkheid worden… Jouw ideeën en inspiratie worden realiteit. Wij dragen ons vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel en streven naar perfectie op alle vlakken.
Uw tuin, onze passie is voor ons niet enkel een slogan, het is onze dagelijkse realiteit.

Afspraak maken